1.12.2008 г.

LOOP UP2U -- либерален тарифен план

Към семейството от тарифи за младежи LOOP добавиха още два нови либерални плана -- LOOP UP2U и LOOP UP2U+. С тях компанията майка "М-тел" ще се погрижи за онези млади от 14 до 26 години, които не искат да се обвързват с дългосрочен договор и които желаят сами да ограничат потреблението си.

Доста остроумно ми се струва въвеждането на така наречената „стоп сметка“ -- нещо като лесно променлив кредитен лимит. Казваш, че не желаеш да плащаш повече от 5 или 10 лева на месец и LOOP ти спира изходящите разговори след превишаване.

Потреблението е доста либерално -- тарифният план LOOP UP2U не изисква нито минимално месечно потребление, нито месечна сметка. Изключението е UP2U+, където такава има, но за сметка на по-евтини разговори към компанията майка.

Продължителността на договора е втората важна характеристика. Като не ти допада услугата или пък имаш други причини да я спреш, подаваш едномесечно предизвестие и си готов.

Началото на предлагане на двата плана е от 1 декември 2008 до края на януари 2009>. В сайта на мобилната мрежа са посочили и условията и ограниченията за ползване, макар в крайна сметка този план да е сред най-либералните на пазара.

Отговора на въпроса дали подобен модел е в резултат от страха на компаниите от свиването на потреблението или е отговор на младежкия начин на комуникация и разходи оставям на вашите коментари.

1 коментар:

  1. Ми не е лошо като предложение въпреки че си е просто ограничаване на разговорите с ново име. А видя ли сайта им http://up2u.bg
    луда работа...

    ОтговорИзтриване